Forfatteren

WHO I AM

NEW SPIRIT og FEATHER BOOKS PUBLISHING eies og drives av Trude Helén Hole

- en passe senil forfatter og fotograf som er altfor rask på avtrekkeren og som gjerne går rett på sak helt plutselig og uventet. Og ikke for å skryte, for en bergenser skryter selvsagt aldri:

 

Jeg har meget gode referanser!

 

 

TRUDE HELEN HOLE er kjent for å være tidlig ute med det meste og for å gå sine egne veier. Med det ble hun også Norges første Indieforfatter - les mer i dette intervjuet fra 2012. Hole har publisert 9 bøker og er i tillegg til å være dristig forfatter kjent for å være både intelligent og humoristisk. Dette henger ofte sammen, var det en som sa en gang. Tror det var meg.

 

Jeg skriver ikke bare humorbøker, jeg kan også skrive humoristisk om seriøse emner. Eller bare seriøst. Jeg har tross alt arbeidet i Kontrollutvalget i Asker!

DOKUMENTARER OG BIOGRAFER. Våren 2013 fikk jeg i oppdrag å skrive en dokumentar om SAS Julefly. Boken er nå utgitt, og det har vært en ære å kunne bidra, samt få lov til å være en del av dette viktige arbeidet. Historien om SAS Julefly er historien om et av Norges mest effektive og målrettede bistandsarbeid gjennom tidene. I SAS boken har jeg stått for research, tekst, foto, layout og cover. SAS Julefly kan bestilles her hos meg eller på sas@juleflyet.com - inntektene går til gatebarna i Tallinn. Les mer og se anmeldelser her.

Høsten 2016 kom jeg ut med Når våren ikke kommer - en dokumentar om selvmord. Boken er støttet av Fritt Ord. Om ikke lenge går jeg i gang med en ny dokumentar om Norsk barnevern og brudd på menneskerettigheter. Utover dette holder jeg også på med en samfunnsaktuell bok om å blogge. Som en av Norges beste bloggere har jeg nemlig noen meninger om det å blogge. Bloggkompendiumet kan du kjøpe her.

 

Som forfatter er jeg ikke redd for upløyd mark - jeg har rygg til det. Jeg er heller ikke kommersiell - jeg gjør det jeg har lyst til og skriver dagsaktuelle bøker som er langt fra mainstream og publiserer disse direkte på nett, rykende fersk når siste punktum er satt. I USA har e-bøker for lengst passert trykte bøker - jeg har for lengst passert den norske forlagsbransjen.

Ta kontakt om du ønsker bøker for deg eller din bedrift/organisasjon. Les mer om bøker på oppdrag her.

Mer om bøker og mine anmeldelser av andres bøker finner du her.