FOREDRAG OG DEBATTER

 

I Protestfestivalen 2013 - deltok følgende talere: Gunnar Stålsett, Hallgrim Berg, Per Fugelli, Esben Esther P. Benestad, Stephen M. Kaumba og Trude Helén Hole.

 

Per Ståle Lønning introduserte Hole på følgende vis: Forfatter, modell, blogger og kjent som den tøffeste og frekkeste i klassen. Hole er en visjonær, en moderne McCloud med klar tale. Menn både elsker og frykter henne. Ta vel i mot…

 

Hole´s tale omhandlet Likestilling i revers - en tale som mottok stor applaus. Etterord om talen var frisk, modig, poengtert, engasjerende, intelligent, morsomt, riktig og ikke minst meget viktig.

 

Trykk her for referanser.

 

 

HOLE "LIVE"

 

DEBATT & PROGRAMLEDER

Jeg ble på bakgrunn av mine kritiske foredrag og artikler om skjønnhetsbransjen forespurt om å være prosjektleder og lede en direktesendt TV-debatt om moral, tendenser og etikk med europas ledende leger.

 

Debatten ble avholdt under Health & Beauty Medical 2014 på Fornebu. Om du trenger meg - ta kontakt.

 

 

FOREDRAG

Jeg har vært trener og leder i 15 år innen topp- og breddeidrett, og har arbeidet som leder i flere bedrifter i over 13 år. På bakgrunn av dette, samt mitt virke som forfatter og mine mange artikler om ledelse og selvutvikling, holder jeg morsomme, motiverende og reflekterte foredrag.

 

 

 

 

BØKER OG SIGNERINGER

I forbindelse med mine bøker drar jeg litt rundt og leser og signerer - dette er jo veldig moro... Joa, det er det!

 

Jeg er også bokanmelder. Mine glimrende anmeldelser og grusomme slakt av andres bøker finner du på bloggen min.

 

 

Trude Helén Hole - forfatter, foredragsholder, fotograf, modell, programleder, PR-rådgiver og samtalepartner.

 

"We are who we are - no labels needed!"

New Spirit

 

KOMMENTATOR

På bakgrunn av min kompetanse og mine artikler blir jeg brukt en del som kommentator og er ønsket i debatter både i TV2 og NRK.

 

Bildet over er fra God Morgen Norge TV2 i august 2015 - om kommunikasjonsformer og sosiale medier.