Vinkurs

 

 

 

Jeg er mest kjent for mine bøker, men er også utdannet sommelier og drev vinimport i seks givende og morsomme år - så morsomme var årene i vinbransjen at det ble bok av det. Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert - om vinselgeren med den gode nesen ble utgitt i 2006 og solgte over 6.000 eksemplarer i 1. opplag.

 

Jeg produserte også Norges første vinprogram på TV, På Druen som du finner under kategorien Vin på bloggen min. I denne serien besøkte jeg fem vinland med tre gjester i hvert program.

 

I tillegg til dette har jeg vært vinskribent i over 13 år for forskjellige medier og i samme periode holdt en rekke vinkurs over hele landet. Jeg har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen - men nå med en helt ny vri:

 

Med mine nye videokurs kan vininteresserte sitte hjemme i egen stue sammen med venner og vinklubber, eller alene for de som foretrekker det - og lære alt om vin via alle skjermer inkludert tv.

 

 

 

 

 

Ta kontakt for mer info - trude@newspirit.no

 

TILBAKEMELDINGER PÅ VINKURS

 

"Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!" Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

 

"Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem." Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

 

"Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!"

Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo.

 

"Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang." Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House.

 

"Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende "somalier":-) Karoline Storbråten, NHST Media Group

 

"Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne." Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Leearning.

 

Trude Helén Hole - forfatter, foredragsholder, fotograf, modell, programleder, PR-rådgiver, samtalepartner og somalier eller sommelier om du vil.

 

"We are who we are - no labels needed!"

 

New Spirit