Bøker

New Spirit Communication

By Trude Helén Hole

TRUDE HELEN HOLE har publisert fem bøker og er i tillegg til å være dristig forfatter, kjent for å være både intelligent og humoristisk. Dette henger ofte sammen, sies det. Og hun er forfatter. En passe senil en. Tenkte bare å nevne det. Forfatter... et fint ord! Lurer på hva det betyr.

 

Jeg skriver ikke bare humor, jeg kan også skrive humoristisk om seriøse emner. Eller bare seriøst. Jeg har tross alt arbeidet i Kontrollutvalget i Asker!

 

DOKUMENTARER OG BIOGRAFER: Våren 2013 fikk jeg i oppdrag å skrive en dokumentar om SAS Julefly. Boken er nå utgitt, og det har vært en ære å kunne bidra, samt få lov til å være en del av dette viktige arbeidet. Historien om SAS Julefly er historien om et av Norges mest effektive og målrettede bistandsarbeid gjennom tidene. I SAS boken har jeg stått for research, tekst, foto, layout og cover. SAS Julefly kan bestilles på sas@juleflyet.com - inntektene går til gatebarna i Tallinn.

 

MINE BØKER. Jeg kommer ut med en ny utgivelse av The Story (in paper) i 2014, og min dokumentar om selvmord som er støttet av FRITT ORD ble sendt forlaget juli 2016.

 

I løpet av høsten 2016 går jeg i gang med en ny dokumentar om Norsk barnevern og brudd på menneskerettigheter - også denne dokumentaren er på bestilling. Utover dette holder jeg også på med en samfunnsaktuell bok om å blogge. Som en av Norges største bloggere har jeg noen meninger også rundt blogging. Boken vil muligens inneholde et bloggkompendium som jeg utarbeider i skrivende stund. Om du vil kjøpe bloggkompendiumet, ta kontakt.

 

Ta kontakt om du ønsker tilsvarende for deg eller din bedrift/organisasjon. Les mer om bøker på oppdrag her.

 

UTDRAG FRA MEDIA OG ANMELDELSER finner du her - og bøker jeg selv har anmeldt (og slaktet) finner du her. Vel lest:-)

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved