Referanser

New Spirit Communication

By Trude Helén Hole

REFERANSER

 

Anmeldelse dokumentaren SAS Julefly: Dette er ingen tradisjonell flybok. Den er noe uendelig mye mer, og beskriver hvordan det har vært mulig for en gruppe ildsjeler og sponsorer å hjelpe en stor mengde vanskeligstilte mennesker i flere ulike land i snart en mannsalder. Boken er ført i pennen av Trude Helén Hole og er blitt på omkring 200 sider, godt illustrert. Hole har en lettbent skrivestil som gjør at en lever seg inn fortellingen, i oppturer og nedturer, sjokk, fortvilelse og glede i møte med mennesker med tilknytning til disse hjelpeaksjonene, både på mottakersiden og blant dem som på ulikt vis er med og organiserer dem. Dette er blitt en bok det er vel verd å lese. Anbefales på det varmeste. Ole Bjørn Sælensminde, Norsk Luftsfartshistorisk magasin.

 

Christian Ringnes, Administrerende direktør i Eiendomsspar AS. Trude Helen is a positive and creative force who always delivers on time. A very impressive and enthusiastic woman with great interpersonal skills and a brilliant and funny mind. I recommend her warmly.

 

Trine-Lise Jagge, daglig leder i Dynamic People. Jeg engasjerte Trude som fotograf i fbm et jobb prosjekt. Trude er en glede å jobbe med, hun er kreativ, proff, positiv, leverer kvalitet, opptatt av resultat og sprer om seg med gode ideer. Jeg kan absolutt anbefale Trude Helen Hole.

 

Per Olav Apalnes, Senior Business Partner i Advance Business Partner AS. Jeg har møtt Trude Helén flere ganger i Aker Næringsråd og fulgt med på hennes spenstige innlegg på nett. Mitt inntrykk kan oppsummeres med de stikkord som fremkom ifm. preferanseanalysen jeg utførte for henne: Utfordrende, rasjonell, smart, snarrådig, utforskende, initiativrik, uavhengig, direkte, taktisk, mangfoldig, kreativ og fleksibel. De som trenger en person som kan utrykke seg klart, tenke nytt og utvikle nye ideer, bør kontakte Trude Helén - Anbefales.

 

Jarle Ørnebo, Speed Marketing. Trude is an excellent communicator both in writing, visually and verbally. She has good business understanding both strategic and as a marketer.

 

Elin Hege Lona. Glitrende direkte og ofte nådeløst ærlig, uredd og med et blikk for helheten - skulle jeg ha behov for en strålende god tekst er dette stedet!

 

Birthe Kildahl, Vintage& Luxury. Er du ute etter bilder som er "litt utenom" det vanlige? This is the place to go!

 

Gro Storteig, Owner G-photo. She is something else, multitalented!

 

 

For å se tilbakemeldinger på vinkurs - klikk her.

 

 

Copyright © All Rights Reserved