Tjenester

New Spirit Communication

By Trude Helén Hole

... À la carte ...

 

 

 

BØKER

& SKRIVERIER

Jeg skriver både romaner, og dokumentarer/biografier, og alle typer artikler - samt tekster for bedrifter. Er i tillegg bok & film, og vinanmelder. Gode artikler, også om selvutvikling og ledelse finner du på bloggen min. LES MER HER.

KOMMUNIKASJON

A TIL Å

Det er mulig å nå fram i media, og det er mulig å påvirke hvordan saken til slutt blir presentert. Det er også mulig å selge mer ved riktig bruk av ord, men du må vite hva som vekker interesse. Denne kompetansen tilbyr jeg mine oppdragsgivere. LES MER HER.

FOTO, REKLAME OG TV-PRODUKSJON

Jeg er fotograf, produsent, regissør og tidligere programleder. Produserte blant annet Norges første vinprogram På Druen, en vinreise i Europa og Barn på Tur. Jeg har i tillegg produsert og regissert fem musikkvideoer. LES MER HER.

MARY KAY

 

Jeg er Senior Consultant i Mary Kay. På min hjemmeside kan du lese mer om Mary Kay og bestille produkter til både HAM og HENNE. Om du ønsker veiledning eller kurs, eller vil bli med i mitt team, klikk HER :-)

REFLEKTERTE FOREDRAG

Jeg holder i tillegg til uhøytidelige vinkurs, inspirerende foredrag. Med lang fartstid som bredde- og elitetrener, og med tretten års erfaring innen ledelse, samt mitt langvarige virke som skribent og forfatter, holder jeg foredrag innen emnene likestilling, miljø, dyrevelferd, media, personlig integritet, skjønnhetshysteri, oljefondet, grundertilværelse og mye annet. LES MER HER.

 

 

MODELL & SKUESPILLER

Tidligere finalist i Årets fotofjes og Miss Univers. Jobber som modell & har spilt i flere tv serier og norske filmer.

 

Jeg er også fotograf. Vil du se flere bilder eller bruke meg som modell - LES MER HER.

 

Andre modeller i Team Spirit finner du her.

 

COACHING & SAMTALER

Jeg har Modul 1.1 Anerkjennende samtaler ved Erickson coaching. Historien gjentar seg - det du har bak deg ligger også foran deg. Vil du endre historien din må du ganske enkelt bryte mønsteret for å endre kurs. Men du må først finne årsakene. Gjennomgår du endringer privat eller på jobb, trenger du å komme ut av komfortsonen, eller tid og rom for å sette ord på tankene - ta kontakt.

It´s all about thinking smart and having fun!

 

 

ENGASJERENDE VIN OG BLOGGKURS Jeg har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen for bedrifter og private. Jeg er utdannet sommelier, har drevet vinimport i seks år og vært vinskribent i 12 år for forskjellige medier.

 

Mer om mine vinkurs og gode og referanser finner du her.

Copyright © All Rights Reserved