Helhetlig kommunikasjon

New Spirit Communication

By Trude Helén Hole

 

DET ER VIKTIG Å HA EN HELHETLIG STRATEGI FOR BÅDE INTERN OG EKSTERN KOMMUNIKASJON

 

 

PR-rådgivning. Det er mulig å nå fram i media og påvirke hvordan saken presenteres. Men du må kjenne spillereglene og vite hva som vekker interesse. Denne kompetansen tilbyr jeg mine oppdragsgivere.

 

Som PR-rådgiver og journalist vet jeg hvordan du bør vinkle og formidle historien for å få oppmerksomhet. Jeg vet også hvilke kanaler som best fører budskapet fram til din målgruppe. Trenger du hjelp til å nå frem i media, hjelp til imagebygging, skrive en artikkel eller kronikk, eller ønsker fornuftig tekst og et helhetlig image til websiden din, ta kontakt.

 

Produksjon av tekst. Jeg skriver romaner, dokumentarer og biografier, samt tekster for bedrifter, kataloger og websider, både på engelsk og norsk, samt oversetter. Les mer her. Eksempel på jobber, klikk på linkene lenger oppe.

 

Foto for bedrifter. Svært mange bedrifter har uprofesjonelle bilder av sine ansatte på sine hjemmesider. Et bilde av en vindrikkende kanarifugl på ferie har ingenting på en bedriftsside å gjøre. Ryddige og stilrene bilder skaper troverdighet og trygghet. Se mine bilder her.

 

Branding. Tekst, foto, design & layout på bøker kataloger, pressemeldinger, hjemmesider, annonser og reklamestunt.

Copyright © All Rights Reserved