Vinkurs

New Spirit Communication

By Trude Helén Hole

 

 

 

ENGASJERENDE VINKURS Jeg har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen for bedrifter og private. Jeg er utdannet sommelier, har drevet vinimport i seks år og vært vinskribent i 12 år for forskjellige medier.

 

Jeg holder morsomme, lærerike og inspirerende kurs. Mine vinartikler finner du blant annet på bloggen min .

 

Grunnkurs: vi smaker 7 viner for å bli kjent med de vanligste røde og hvite druene, og nyter deretter kvelden med ytterligere vin, gode samtaler og godt samvær.

 

Ta kontakt for mer info:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TILBAKEMELDINGER PÅ VINKURS

Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien. Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!

Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken. Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem

Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo. Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!

Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House. Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.

Karoline Storbråten, NHST Media Group. Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende "somalier":-)

Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Leearning. Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.

 

Trude Helén Hole - forfatter, foredragsholder, fotograf, modell, programleder, PR-rådgiver og samtalepartner.

"We are who we are - no labels needed!"

New Spirit

 

Copyright © All Rights Reserved